Menu
EUR

Neomounts Monitorbeugels

MAAK GEBRUIK VAN DE SCREEN FITTER

Monitorbeugel Neomounts by Newstar

Toon:
Toon 1 - 24 van 136
Neomounts Monitorbeugels

Monitorbeugels

Neomounts biedt het meest uitgebreide, up-to-date assortiment hoogwaardige Monitorbeugels, volgens de laatste trends in de AV- en IT-markt. De Neomounts Monitorbeugels uit het Neomounts assortiment zijn ontworpen met oog voor detail, kwaliteit, value for money en installatiegemak. Onze missie is dat jij altijd de beste kijk- en werkpositie ervaart, wat resulteert in een optimale houding en maximaal comfort tijdens het gebruik van jouw scherm. Met meer dan 25 jaar ervaring, biedt Neomounts de beste  Monitorbeugels. Voor elke situatie is een geschikte oplossing beschikbaar. Wij leveren snel en grote aantallen zijn geen probleem.

Hoe kies ik mijn monitorbeugel ?

Monitorbeugels zijn ondersteuningen die worden gebruikt om computermonitoren op te hangen. Ze zijn ontworpen om de monitor op het juiste hoogte te houden voor comfortabel gebruik en om ruimte op het bureau te besparen.

Er zijn verschillende soorten monitorbeugels beschikbaar, zoals vaste beugels, beweegbare beugels en beugels met een zwenkarm al dan niet met een gasveer. Sommige beugels zijn ook voorzien van extra functies, zoals het vermogen om de monitor te kantelen of te roteren.

Om te bepalen welke monitorbeugel geschikt is voor uw monitor, moet u de volgende stappen volgen:

-Zoek het VESA-patroon van uw monitor op. Dit is de afstand tussen de gaten aan de achterkant van uw monitor waar de beugel op wordt bevestigd. Dit kan worden gevonden in de handleiding van uw monitor of op het internet.
-Zoek een monitorbeugel die compatibel is met het VESA-patroon van uw monitor. Er zijn verschillende monitorbeugels beschikbaar, dus het is belangrijk om een beugel te kiezen die compatibel is met het VESA-patroon van uw monitor.
-Controleer of de monitorbeugel geschikt is voor de grootte van uw monitor. Als de monitorbeugel te klein is voor uw monitor, zal deze niet stevig genoeg zijn om de monitor te ondersteunen en kan deze mogelijk vallen. Als de beugel te groot is, zal hij misschien niet op de gaten van uw monitor passen.
-Controleer of de monitorbeugel geschikt is voor het gewicht van uw monitor. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de beugel stevig genoeg is om het gewicht van uw monitor te ondersteunen. Controleer daarom altijd het maximale gewicht dat de beugel kan dragen voordat u hem koopt.
-Controleer of de monitorbeugel geschikt is voor de montageplaats. Als u bijvoorbeeld een monitorbeugel wilt gebruiken op een bureau, moet u ervoor zorgen dat de beugel voldoende hoogte heeft om de monitor op het juiste hoogte te houden. Als u de beugel aan de muur wilt bevestigen, moet u ervoor zorgen dat de beugel geschikt is voor muurmontage en dat u de juiste bevestigingsmiddelen hebt.

Scherm Afmeting
  • Bekijk meer
Vesa Maat
Type TV Beugel
Kleur
Merk
Prijs
Min Max
Sluiten
AfterPay – Digitale factuur Bankoverschrijving iDEAL Factuur MasterCard Bancontact PayPal Visa
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!