Menu
EUR

Betaalmethoden

 

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.

1.iDEALMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2.Paypal


Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen bij Tabletstandaardshop.nl

3. Creditcard

Via de beveiligde betaal omgeving van Pay.nl kunt u veilig betalen met creditcard.4. Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Aydo Webshop.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Rekeningnummer:

NL70ABNA0595971180

tnv Aydo Webshops
5. Achteraf Betalen

Riverty – Achteraf betalen
Liever pas betalen wanneer je de bestellling al hebt ontvangen? Dat kan. We bieden je ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via Riverty. Zij voert voor Neomounts24.nl.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen, voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement.
N.B. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

6. Op Rekening Betalen Zakelijk

NOTYD - Op Rekening betalen voor zakelijke klanten
Zakelijk een bestelling plaatsen? Dan kun je ook kiezen voor Op Rekening betalen via betalingsmogelijkheid NOTYD met, naar keuze, een betaaltermijn van 30, 60 of 90 nagen Na een korte gegevenscontrole kun je via deze manier een bestelling plaatsen en NOTYD neemt vervolgens de afhandeling van de betaling (betaalverzoek, herinnering, etc.) voor haar rekening. Je dient de betaling dan ook te voldoen aan NOTYD .

Het werkt als volgt:
Vul in het bestelproces zo compleet mogelijk de adresgegevens van het bedrijf in. Je kiest vervolgens bij de stap BETALING voor Biller - Op Rekening Betalen Zakelijk. Je vult jouw bedrijfsnaam nogmaals in en klikt op Betalen.
Je wordt doorverwezen naar een beveiligde webpagina van NOTYD . Hier vind je nogmaals een overzicht van de bestelling en kun je vervolgens op Bestellen klikken. Er verschijnt een pop-up met bedrijven, kies hieruit jouw bedrijf. Vervolgens vindt er real-time een controle plaats. Bij goedkeuring wordt er een controlecode verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Vul deze code in op de NOTYD webpagina en klik op Bevestigen.
Nu is de bestelling geplaatst en wordt je doorgestuurd naar de orderbevestigingspagina op Neomounts24.nl!
N.B. Maximaal € 10.000,- Wanneer je voor het eerst besteld via NOTYD , kun je bestellen tot een maximum van €5000,-. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met NOTYD niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

9. Uitzonderingen

U wilt bestellen voor overheidsinstelling, school of bedrijf en bovenstaande betaalopties bieden geen uitkomst ? Neem dan contact met ons op : [email protected]

AfterPay – Digitale factuur Bankoverschrijving iDEAL Factuur MasterCard Bancontact PayPal Visa
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!