Menu
EUR

Neomounts by Newstar

Toon:
Toon 1 - 24 van 267
Neomounts by Newstar

SPLIT

Neomounts by Newstar

Neomounts by Newstar is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in Bevestigingsoplossingen voor AV & IT. Neomounts by Newstar is sinds 1996 marktleider in Europa op gebied van Monitorbeugels, TV Beugels en TV Standaards en meer. Bevestiging aan het bureau, muur ,plafond en vloer, alles is mogelijk bij Neomounts by Newstar. Daarbij richt het bedrijf zich niet alleen op particulieren, maar vooral ook op zakelijke klanten. Met name in de gezondheidszorg is Neomounts by Newstar een belangrijke speler op het gebied van bevestiging van medische apparatuur dat voor zover dit mogelijk is nog meer solide moet zijn.

Monitorbeugels van Neomounts by Newstar

In het algemeen zijn monitorbeugels, ook wel bekend als monitorarmen of monitorstandaarden, apparaten die worden gebruikt om een computermonitor of ander display scherm op de gewenste hoogte en hoek te ondersteunen en te positioneren. Ze kunnen worden gebruikt om bureauruimte vrij te maken, de ergonomie te verbeteren en het makkelijker te maken om de positie van het display scherm voor een optimale weergave aan te passen.

TV Beugels van Neomounts by Newstar

In het algemeen zijn TV beugels apparaten die worden gebruikt om een televisie op de gewenste hoogte en hoek te ondersteunen en te positioneren. Ze kunnen worden gebruikt om vloeroppervlak vrij te maken, de kijkhoek te verbeteren en het makkelijker te maken om de positie van de TV voor een optimale weergave aan te passen. Er zijn veel verschillende soorten TV Beugels beschikbaar van Neomounts by Newstar en de specifieke functies en mogelijkheden van een bepaalde beugel van de fabrikant en het model. Deze worden altijd uitvoerig gemeld bij het product.

TV Standaards van Neomounts by Newstar.

Professionele TV Standaards zijn meestal ontworpen en vervaardigd voor gebruik in commerciële of professionele omgevingen, zoals conferentieruimtes, klaslokalen, winkels of openbare ruimtes. Deze soorten TV Standaards zijn vaak robuuster en betrouwbaarder dan TV Standaards voor consumenten, omdat ze vaker worden gebruikt en bestand moeten zijn tegen de belastingen van een commerciële omgeving. Professionele TV-standaarden van Neomounts by Newstar kunnen ook extra functies of mogelijkheden hebben die zijn ontworpen om aan de behoeften van een specifieke toepassing of omgeving te voldoen.

 

Scherm Afmeting
  • Bekijk meer
Vesa Maat
Type TV Beugel
Kleur
Merk
Hoogte
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!